torsdag den 22. september 2011

Hokkaidosuppe med chili


I går lavede jeg en hurtig hokkaidosuppe til frokost. Den smagte ligeså skønt som den intense farve.

1 hokkaido
1 løg
2 fed hvidløg
1 chili
1 gulerod og et stykke kålrabi. (Alle rødder dur)
olivenolie
salt, peber, sukker
grøntsagsbouillon
1 klat philadelfia
æblecidereddike
½ lime
græskarkerner
1 chili

Rist græskarkerner på en tør pande. Gem til servering.

Skær hokkaido i store tern, og svits dem i olie. Hak løg, hvidløg og chili og hæld ved. Skær rødderne i tern og hæld i. Rør godt rundt og hæld vand ved til det dækker grøntsagerne. Kog i 20 min. Blend suppen og smag til med flødeost, bouillon, salt, peber, sukker, saft fra lime og æblecidereddike.
Server med groft brød, og drys med græskarkerner og lidt ekstra chili i skiver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar