torsdag den 22. september 2011
Hokkaidosuppe med chili
I går lavede jeg en hurtig hokkaidosuppe til frokost. Den smagte ligeså skønt som den intense farve.
1 hokkaido
1 løg
2 fed hvidløg
1 chili
1 gulerod og et stykke kålrabi. (Alle rødder dur)
olivenolie
salt, peber, sukker
grøntsagsbouillon
1 klat philadelfia
æblecidereddike
½ lime
græskarkerner
1 chili
Rist græskarkerner på en tør pande. Gem til servering.
Skær hokkaido i store tern, og svits dem i olie. Hak løg, hvidløg og chili og hæld ved. Skær rødderne i tern og hæld i. Rør godt rundt og hæld vand ved til det dækker grøntsagerne. Kog i 20 min. Blend suppen og smag til med flødeost, bouillon, salt, peber, sukker, saft fra lime og æblecidereddike.
Server med groft brød, og drys med græskarkerner og lidt ekstra chili i skiver.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar